Wie


Mijn naam is Barbara Wahl (1959).  In Duitsland heb ik een Sociaal-Pedagogische studie afgerond. In Nederland heb ik hierna de opleiding tot relatie- en gezinstherapeut en de postdoctorale opleiding tot Psychotherapeut gevolgd. De laatste aan de RINO in Utrecht en ben daarmee geregistreerd psychotherapeut (BIG).

In mijn behandelingen maak ik gebruik van integratieve technieken, waarbij ik opgeleid ben in de psychodynamische psychotherapie, systeemtherapie, cliënt centered  psychotherapie. De laatste jaren heb ik me verder bekwaamd in de schematherapie, EFT en in de mindfulness methodiek.
Ik heb veel gewerkt met adolescenten en hun ouders, naast het werken met jong volwassenen als ook met volwassenen.
Cliënten werden behandeld met o.a. stemmingsklachten, een negatief zelfbeeld, persoonlijkheidsproblematiek en emotieregulatie-klachten.

In het verleden heb ik bij verschillende instellingen gewerkt, in het ambulante forensische veld, in de verslavingszorg en in een setting voor klinische psychotherapeutische behandeling.

Sinds 2019 werk ik geheel in eigen praktijk en zie ik mensen individueel als ook partners en gezinnen.

Naast mijn BIG registratie ben ik geregistreerd als Schematherapeut en als EFT-Therapeut. Daarnaast ben ik  basistrainer Mindfulness.

Van de beroepsverenigingen NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie) en NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) ben ik lid.

Registraties:
-Psychotherapeut
-Systeemtherapeut
-EFT
-Supervisor/Leertherapeut NVP en NVRG

Praktijkinformatie:
BIG: 89057007016
KvK: 58954120
AGB code zorgverlener:   94013795
AGB code onderneming: 94060395

Lees meer: Kosten en vergoedingen

linkedin_logo